Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin / Cha-am

petanqueIn de Algemene Ledenvergadering van de NVTHC werd opgeroepen tot het organiseren van activiteiten dit jaar, waar de leden met elkaar plezier aan zouden kunnen beleven.
De volgende morgen heb ik de voorzitter gebeld en gezegd dat ik een pétanque club wil organiseren, die ik SANOEK heb gedoopt.

Ik dacht daarbij aan een baan in mijn tuin, maar Niean en Ik hebben een paar honden rondlopen, die zo’n baan waarschijnlijk als een prima uitlaatplaats zullen zien.
Afijn, om een lang verhaal kort te maken, Ans en Herman Philipsen hebben nu, op een braakliggend terrein naast hun huis in aanbouw, 5 pétanque banen laten aanleggen.

Met hulp van broer/zwager/buurman Theo van der Heijde en zijn vrouw Linda en de Thaise familie, die hun twee nieuwe huizen aan de Thanon Bo Ta Lak in Cha-am bouwt, zijn die in recordtijd gemaakt. Sue en Johan Wiekel hebben de fraaie scoreborden gemaakt. Ans Philipsen en Johan Wiekel heb ik bereid gevonden om in de commissie plaats te nemen.

We kunnen dus beginnen!!

PETANQUE SANOEK is speelterrein voor leden NVTHC, maar natuurlijk ook voor nieuwe leden. “Hoort, zegt het voort”!
Elke 3e (derde) vrijdagavond van iedere maand wordt er vanaf 17.00 uur gespeeld.
Er zijn verder geen kosten voor de deelname aan de pétanque verbonden. Leden en aspirant-leden van de NVTHC kunnen zich inschrijven.
De eerste speelavond is  deze maand echter op de 4e vrijdagavond 24 februari a.s.

Stuur me vóór 21 februari a.s. een e-mail als je wilt meedoen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dan zet ik je op de lijst en stuur je de route naar Thanon Bo Ta Lak (nabij de By Pass) in Cha-am.

We houden het simpel:

  1. Eigen ballenset meebrengen
    (te koop bij Market Village, sportzaak in de kelder 600 Baht, of vóór 15 februari bestellen bij Sue en Johan Wiekel,
    e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 082 2313405. Sue weet een adres in Chiang Mai, evt. de helft goedkoper).
  2. Zelf eten en drinken meenemen (voor ijsblokjes wordt gezorgd).
  3. Egen zitcomfort meebrengen

Met vriendelijke groet,

Thomas en Niean Voerman