Nederlandse Vereniging Thailand Hua Hin / Cha-am

Klaverjassen

Zoals, naar wij aannemen, jullie bekend, is destijds vanuit de NVTHC begonnen met het organiseren van klaverjasmiddagen hetgeen inmiddels met succes iedere week plaatsvindt door een vast team op de woensdagmiddag en een wisselend team op de dinsdagmiddag.

Het lijkt deze klaverjassers leuk om omstreeks de kerstdagen een klaverjastoernooi te organiseren . Thomas Voerman heeft zich beschikbaar gesteld om het toernooi bij hem thuis in Cha Am te organiseren.

Winnaar mag zich dan de Jaarkampioen Kersttoernooi Klaverjassen van de NVTHC noemen.

De datum staat nog niet definitief vast maar wij denken aan een middag in de periode zondag 23 december t/m donderdag 28 december.

Klaverjassers onder U kunnen zich vanaf heden melden bij Thomas Voerman op zijn mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voldoende interesse en vooraanmeldingen zal Thomas U verder informeren omtrent datum en tijdstip aanvang toernooi.

Partners van de deelnemende klaverjassers zijn uiteraard ook welkom om de verrichtingen van de spelers gade te slaan. Dit dan wel zonder commentaar.

Er wordt op zijn Rotterdams gespeeld en op bijlage treft u de nodige info aan over het klaverjassen op zijn Rotterdams.

Nogmaals: Vooraanmelding bij Thomas Voerman : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Vereniging Thailand, Huahin-Cha-am
www.nvthc.com