Onderzoek naar de gemeentebalie op Schiphol

Wij zijn benaderd door adviesbureau Berenschot dat in opdracht van het Nederlandse Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een onderzoek uitvoert naar de gemeentebalie op Schiphol. Bij deze balie kunnen Nederlanders die in het buitenland wonen terecht voor reisdocumenten en DigiD. Het doel van dit onderzoek is het verkrijgen van inzicht in uw wensen, behoeften en (eventuele) ervaringen met de gemeentebalie op Schiphol. 

Ook als u niet bekend bent met deze balie of (nog) geen bezoek hebt gebracht aan deze balie kunt u deelnemen aan het onderzoek. Het onderzoek richt zich juist ook op deze doelgroep. 

U vindt de vragenlijst hier of via www.startvragenlijst.nl/gemeentebalieSchiphol. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten en is volledig anoniem.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Wieke Ambrosius via 0031(0)612142861 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Namens het Nederlandse Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, heel hartelijk dank voor uw tijd en moeite!